15.08.2015 - Со цел да се подобри услугата кон клиентите на веб хостинг пакетите, домените и техничката поддршка за истите, сите клиенти на ЕХОСТ ќе бидат префрлени на најголемиот македонски веб хостинг провјадер - МКХОСТ. За повеќе информации КЛИКНЕТЕ ТУКА.